Ismét helikopteres sétarepülés Budakalászon!

Májustól ismét lehetőség nyílik helikopteres sétarepülésre a Hermes áruház mögötti heliportról. Hétvégenként akár 6 perces repülésekre is befizethetnek az érdeklődők. Folyamatos információk, akciók itt a weboldalon!

Sétarepülés ajándékba!

Vásároljon névre szóló élményrepülési utalványt ajándékba és mi Mitsubishi-s ajándékkal kedveskedünk minden utasunknak! Bővebb információ...

 
Vásároljon névre szóló élményrepülési utalványt ajándékba!

Itt Ön határozza meg a repülési időt és útvonalat (természetesen a jogszabályoknak megfelelően). Minimum repülési idő 20 perc, ami elegendő akár a Visegrádi vár megtekintésére is a budakalászi heliportunkról.

Nekünk csak a megajándékozott személy nevére és a neki szánt repülési időre van szükségünk e-mailben, hogy kitölthessük az ajándékutalványt. Amint elkészült (max 1 nap) mi jelentkezünk Önnél, hogy hol és mikor szeretné átvenni az utalványt.

A repülés egy előre egyeztetett időpontban történik a budaörsi repülőtérről vagy a budakalászi heliportról.

Az utalvány felhasználható a megvásárlástól számított 6 hónapon belül. Amennyiben nem találunk ez időn belül megfelelő időpontot (pl az időjárás miatt) a repülésre, akkor sem történik semmi, hiszen ha levélben kéri mi díjmentesen meghosszabbítjuk annak érvényességét 3 hónappal.

Az utalvány ára 3.000 Ft + áfa/perc 3 fő részére.
(20 perc 60.000 Ft + áfa)

Bármi kérdése lenne kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

Bérczes Tamás
Tel.: +36 30 / 9367 854
E-mail: governor@t-online.hu

 
   
GOVERNOR KKT.

Tel.: +36 30 / 9367 854
Fax: +36 1 / 240 0440
governor@t-online.hu