Ismét helikopteres sétarepülés Budakalászon!

Májustól ismét lehetőség nyílik helikopteres sétarepülésre a Hermes áruház mögötti heliportról. Hétvégenként akár 6 perces repülésekre is befizethetnek az érdeklődők. Folyamatos információk, akciók itt a weboldalon!

Sétarepülés ajándékba!

Vásároljon névre szóló élményrepülési utalványt ajándékba és mi Mitsubishi-s ajándékkal kedveskedünk minden utasunknak! Bővebb információ...

 
A GOVERNOR KKT. 1998-ban alakult az akkor megszűnt Repülőgépes Szolgálatnál végzett helikopteres személyszállítás folytatására. Az itt dolgozók több mint 30 éve dolgoznak a repülés különböző területén.
A helikopteres repülésen kívül bármely kisgépes repüléssel kapcsolatban felmerülő igényt a megrendelő elképzelése szerint megszervezünk.

Cégünk egy a világon legismertebb és legkedveltebb gépek közé tartozó ROBINSON 44-es típusnévre keresztelt helikopterrel dolgozik. A gép a pilótán kívül három utas számára biztosít kényelmes és gyors utazási lehetőséget. Hajtóműve egy 6 hengeres Lycoming motor, utazási sebessége 180km/h. Az ülések alatt tároló rekeszek találhatók melyekben kisebb csomagok helyezhetők el!
 
   
GOVERNOR KKT.

Tel.: +36 30 / 9367 854
Fax: +36 1 / 240 0440
governor@t-online.hu